Prema pisanjima talijanskih medija Zvonimir Boban, sportski direktor Milana, trebao bi dobiti otkaz u sljedećih nekoliko dana.
Boban je otvoreno kritizirao izvršnog direktora Ivana Gazidisa zbog toga što je Gazidis išao njemu iza leđa kontaktiravši Ralfa Rangnicka.

Rangnick je navodno i potpisao predugovor s Milanom te bi u klubu imao potpunu kontrolu, od kupovine i prodaje igrača, do treniranja momčadi.

Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa tijekom trenutka kada momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanov način, rekao je Boban u razgovoru za Gazzettu prozvavši Gazidisa.

Jučer je održan sastanak između Bobana i Gazidisa na kojemu je navodno odlučeno kako će Boban otići, a upitna je i pozicija tehničkog direktora Paola Maldinija, prenosi HRT.

Nova revolucija u Milanu. Zvonimir Boban će napustiti klub u roku od nekoliko dana, a s njim će možda i Paolo Maldini. Ivan Gazidis radi na tome da Ralf Rangnick dođe na mjesto trenera, objavio je na Twitteru pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano.