Milan je Dinamu poslao ponudu za Danija Olma, barata se cifrom od 30 milijuna eura! Pregovori su u tijeku.

Još u utorak su Sportske novosti objavile da se u priču oko Olma uključio i talijanski gigant, ali tada je sve ipak bilo na špekulacijama koje su dolazile s nekoliko strana, a danas je priča skroz vjerodostojna.

Zvonimir Boban i njegov Milan žele Olma i velika je vjerojatnost da će se to dogoditi. Inače, o Milanu i Olmu špekuliralo se i ovoga ljeta, ali tada do transfera nije došlo.

Tada je Olmo bio najbolji igrač mlade španjolske reprezentacije koja je osvojila naslov prvaka Europe, možda je tada Boban mislio da još nije vrijeme da ga dovede u Serie A.

Dinamu odgovara ponuda i za tu spreman je pustiti španjolskog reprezentativca, ali čeka se potvrda i Olmove strane. U ovom poslu modri klub želi ostati maksimalno korektan i neće siliti Olma da ode u neki klub u koji ne želi.

Međutim, kako javljaju Sportske novosti, i strana Danija Olma, kao i igrač, žele u Milan, tako da bi posao trebao vrlo brzo biti zgotovljen.

''Zasada ne bih ništa komentirao...'', rekao je Olmov menadžer Andy Barra.

Dakle, i to je komentar. Barra ništa nije demantirao, sve je jasno, Olmo bi trebao postati novi igrač Milana, prenose Sportske novosti.