• BK Rama Zagreb proslavio 1. rođendan
  • BK Rama Zagreb proslavio 1. rođendan
Biciklistički klub RAMA ZAGREB (www.bkrama.hr) danas 23. listopada 2018. godine, slavi 1. rođendan.

Tom prigodom su članovi BK Rama Zagreb zajedno s prijateljima Kluba uz druženje i veselje proslavili prvu godinu postojanja. Bila je to prilika za nova poznanstva i jačanje veza starih prijateljstava.

U proteklih 365. dana članovi su na razne načine, sukladno svojim mogućnostima, doprinosili razvoju Kluba od tiskanja reklamnih rekvizita preko dizajniranja do uređivanja internet stranice Kluba te sudjelovanjima na raznim biciklističkim događajima.

2018. godinu započeli smo prvom klupskom vožnjom "Tri kralja BK Rama" gdje smo biciklom išli na tradicionalno druženje ramljaka "Ramsko silo" u Sv. Ivanu Zelini.

U suradnji s Misijskom europskom inicijativom iz Zagreba "Kristov Stol" (www.kristov-stol.hr) organizirali smo 5. Međunarodnu biciklijadu "Marija Zvijezda" s ciljem u Banja Luci.

Biciklistički prometni poligon uspješno je realiziran s Društvom športske rekreacije "Šport za sve" Novi Retkovec i učenicima O.š. "Marije Jurić Zagorka" u sklopu manifestacije "Dani Dubrave".

Projekt "Biciklom oko Ramskog jezera" odrađen je u suradnji s prijateljem Jernejem Bravc, urednikom i piscem bloga "Kolesarjenje za užitek" ( #kolesarjenjezauzitek ) iz Slovenije.

Ovim putem zahvaljujemo i svima onima koji su nas kroz donacije, sponzorstva, medijsko praćenje i na druge njima svojstvene načine podupirali i doprinijeli promociji BK Rama Zagreb kako u Hrvatskoj tako i susjednim zemljama.

Biciklistički klub Rama Zagreb i dalje će kroz biciklizam raditi na promociji zdravog načina života, kršćanskih vrijednosti i doprinositi boljitku opće društvene zajednice u kojoj djeluje.

Od srca hvala svima i božji blagoslov za sve, a posebno za sudionike 1. Biciklističkog maratona hrvatskih svetaca, "Za Rim spremni! Papi vjerni" koji je krenuo iz Marije Bistrice 13.listopada i traje do 27.listopada, 2018. godine kad se očekuje njihov dolazak u Rim, a u čijem se sastavu nalazi i član BK Rama Zagreb, Marijo Grgat.
 


BK Rama Zagreb