Od danas će svi privatni i poslovni korisnici Super i SuperFamily tarifa, bilo da su novi ili postojeći imati više minuta, poruka i mobilnog interneta uključenih u iznos mjesečne naknade.

Cijeneći povjerenje naših korisnika svakodnevno radimo na ponudama kako bismo im pružili savršen odnos cijene i kvalitete. Tako će od danas, svi privatni i poslovni korisnici Super i SuperFamily tarifa, bilo da su novi ili postojeći imati više minuta, poruka i mobilnog interneta uključenih u iznos mjesečne naknade.

Vrijedi napomenuti da je mobilni internet neograničen u svim tarifnim modelima s predzankom Super. Osim u neograničenom internetu, od sada korisnici mogu uživati u tipkanju i do 1000 poruka kao i u 750 minuta razgovora.

Ukoliko korisnici Super i SuperFamily tarifa, u promotivnom razdoblju potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca, imaju mogućnost kupnje mobilnih uređaja po posebnim cijenama.

U ponudi je Huawei Y6 DS, za koji korisnik plaća 1 KM prilikom kupnje, te 6 KM mjesečno ukoliko se odluči za tarifu Super 25, dok korisnik koji se osluči za tarifu Super 35, može kupiti Microsoft Lumia 640 XL DS plaćajući 1 KM odmah a ostatak plaća 6 KM mjesečno do isteka ugovorenog razdoblja od 24 mjeseca.

Ponudu ostalih mobilnih uređaja uz Super tarife, zainteresirani korisnici mogu pronaći na njima najbližem prodajnom mjestu ili na službenoj web stranici www.hteronet.ba.