Odvjetnik Dragoslav Mišo Ognjanović (57) ubijen je u subotu navečer u pucnjavi, do koje je došlo u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, saznaje B92.

Beogradski mediji tvrde da je ubijen odvjetnik Dragoslav Ognjanović, a da je njegov sin Petar (26) ranjen.

Ognjanović je bio odvjetnik Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković. Pucnjava se dogodila u ulici Antifašističke borbe oko 20 sati.

Kako navode iz Hitne pomoći, jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u Urgentni centar.

Prema navodima Telegrafa, u pucnjavi na Novom Beogradu ubijen je Dragoslav Miša Ognjanović, jedan od najmoćnijih srpskih odvjetnika, branilac Slobodana Miloševića, Mire Marković i Luke Bojovića.

Na mjesto zločina, u Ulici Antifašističke borbe broj 61, došao je sam vrh policije od Žandarmerije do Službe za borbu protiv organiziranog kriminala (UKP).

Dragoslav Ognjanović bio je oženjen sa jednom od najljepših srpkinja, Sanjom Papić. Vjenčali su se u kolovozu 2017. godine u veleposlanstvu Srbije u Parizu, a kćerkicu su dobili 30. listopada 2017. godine. Čuveni odvjetnik je ubijen nakon 11 mjeseci braka. Prije toga bio je u braku sa Playboy zečicom Natalijom Mihić.