Nije ni prvi ni posljednji koji je osjetio na svojoj koži što znači profi boks u današnjim vremena. Što se sve može dogodit u jednoj borbi. Kako je možete izgubiti. Damir Beljo je odlučio prihvatiti meč koji vjerojatno ne mnogi.

Posebno ako se pogleda periodu u kojem je Damir bio van ring, vrijeme koje je potrošio u procesu oporavka. Međutim, za Damira je ovo bila velika prilika koja se ne propušta. Prilika koju je upropastio sudac u ringu.

Borbu Papin otvara prednjim direktima u tijelo i glavu, a Damir je odmah radio krošeima u tijelo te bi ih podignuo i u glavu. Pokušavao je i aperkatima no nije pogađao Rusa, više je uspjeha imao udarcima u tijelo. Bacio je Papin nekoliko jakih krošea ali nije napravio štetu Damiru, tako da je prva runda prošla nešto rezerviranije.

Drugu rundu Papin je opet otvorio direktima, a početkom runde je Beljo bio nešto agresivniji te se više upuštao u razmjene. Pritiskao je Damir Papina i pogađao nekoliko jakih udaraca u glavu i tijelo, no i Papin je vraćao snažnim zadnjim direktom i prednjim krošeom. Krajem runde Papin je uzdrmao Damira, no nije izgledao kao da ne može nastaviti. Unatoč tome sudac je ušao između njih i prekinuo borbu 66 sekundi prije kraja

Vidno iznerviran i ljut Damir je protestirao, ali s pravom jer nije bio ni blizu nokauta. Uzdrman je bio, ali definitivno ne toliko da se meč zaustavi, prekine.

Bljesak.info