Dva puta Coman i jednom Gnabry za novo slavlje momčadi Nike Kovača

Nogometaši Bayern Munchena s trenerom Nikom Kovačem zaboravili su ispadanje iz Lige prvaka od Liverpoola i u potpunosti se podredili obrani titule njemačkog prvenstva. Nakon što su u prošlom kolu svladali najvećeg rivala Borussiju Dortmund s 5:0, dobru formu Bavarci su nastavili i u 29. kolu Bundeslige.

Bayern je slavio na gostovanju kod Fortune iz Dusseldorfa s uvjerljivih 1:4 i tako ponovno vratio vodeću poziciju koju im je jučer preuzela Borussija Dortmund nakon pobjede nad Mainzom 2:1.

Novim velikim slavljem Bayern je nastavio svoj fantastičan niz, a sada on glasi - 9 utakmica bez poraza, od čega je 8 pobjeda i jedan remi.

Bavarci su u 15. minuti došli do vodstva pogotkom Comana nakon asistencije Gnabryja, a isti igrač zabija svoj drugi pogodak u 41. minuti za 2:0 nakon prvog dijela. I u drugom poluvremenu nastavio je Bayern s dominacijom, a pitanje pobjednika riješio je Gnabry u 55. minuti nakon dodavanja Mullera.

Počasni pogodak za Fortunu postiže Lukebakio u 89. minuti iz kaznenog udarca kojeg ej skrivio Hummels igranjem ruke. Zanimljivo, ovo je bio četvrti pogodak protiv Bayerna za belgijskog napadača, a prvi gol koji je Fortuna zabila Bavarcima na Allianz Areni još od 1990. godine.

Konačan rezultat 1:4 nakon odbijanca postavlja Goretzka u sudačkoj nadoknadi.