Španjolska radijska postaja Cope, inače vrlo pouzdani izvor za nogometne vijesti i transfere, otišla je toliko daleko da je objavila vijest da uprava katalonskog kluba Barcelone ŽELI prodati Lionela Messija onome tko ponudi najviše novaca.

Argentinac je navodno nezadovoljan klubom, odnosno njegovim odnosom prema njemu, te je istovremeno ljubomoran na Cristiana Ronalda, kojeg pak Real Madrid tretira kao kap vode na dlanu. Messi je nezadovoljan i medijskim tretmanom u Kataloniji, jer se u posljednje vrijeme puno piše o njegovoj slaboj formi i predanosti klubu. Cope prenosi da bi klub želio prodati argentinskog genijalca u 2016. godini, netom prije predsjedničkih izbora u Barceloni.

Messijev otac je u srijedu izjavio da njegov sin voli Barcelonu, ali i da bi razmotrili ponudu kada bi ista došla na njihovu adresu.

Teško je zamisliti da izdanak La Masije i već sada legenda kluba napusti isti prije završetka karijere. Izjave Messijevih možda su samo podloga za iznuđivanje novog, poboljšanog ugovora. A možda se ponajbolji nogometaš svijeta jednostavno zasitio Barcelone i osjeća da je vrijeme da potraži novi izazov u svojoj karijeri...

gol.dnevnik.hr