Cadena SER otkrila je da je sve ovo trajalo još od 2017. godine, a svotu od gotovo milijuna eura klub je postupno uplaćivao agenciji

Nakon velike afere u koju su bili umiješani sportski direktor Barcelone Eric Abidal, predsjednik Jose Maria Bartomeu i najbolji igrač Lionel Messi, na površinu su isplivali detalji odnosa koji graniče sa zdravim razumom.

Naime, španjolska radijska postaja Cadena SER javlja kako su došli do otkrića da je Barcelona za gotovo milijuna eura unajmila tvrtku koja je „čistila“ ugled njihovog predsjednika Bartomeua u janosti.

Nakon što je predsjednik Barcelone odlučio ostaviti Abidala na mjestu sportskog direktora, Messi je navodno izjavio da će napustiti Barcelonu ako Bartomeu ostane predsjednik.

Navedena PR tvrtka navodno je na društvenim mrežama blatila ugled Messija, ali i ostalih legendi Barcelone poput Carlesa Puyola, Piquea, Xavija i Guardionu.

Lea Messija su prozivali zbog činjenice da nije htio potpisati novi ugovor.

Nije Bartomeu ostao dužan ni svom protukandidatu za mjesto predsjednika Barce. Victorio Fonte također je dobio svoju dozu blaćenja na društvenim mrežama.

Cadena SER otkrila je da je sve ovo trajalo još od 2017. godine, a svotu od gotovo milijuna eura klub je postupno uplaćivao agenciji.

Naprosto je navjerojatno da tako veliki klub može uraditi takvo nešto jednome od najvećih nogometaša u povijesti.

S Messijem je Barca imala zlatnu dekadu, koja se prelila i u novo desetljeće, a čarobni Argentinac gotovo svakodnevno dobiva nova priznanja.