Mladi srpski reprezentativac Luka Jović (20) vodeći je strijelac Bundeslige i jedan od najzaslužnijih za odličnu igru frankfurtskog Eintrachta.

Dakako, odmah je na sebe skrenuo pozornost velikih klubova, a prvi su se zainteresirali ljudi iz Bayerna. Međutim, konkurenciju će Bavarcima činiti i velika Barcelona, piše Bild.

Prenoseći informacije portala Mozzart-sport, Bild navodi kako su skauti Barce bili u Beogradu na zadnjoj utakmici reprezentacije Srbije, koju su ''Orlovi'' dobili rezultatom 2:1, ali od Jovića se nije moglo puno vidjeti, jer je u igru ušao tek u 83. minuti umjesto Mitrovića.

Međutim, Jović je u Bundeligi i Ligi Europe već pokazao svoj potencijal i trenutačne kvalitete, tako da je posve jasno kako skauti velikih klubova nisu prvi put gledali Jovića.

Luka Jović nalazi se i na listi EUFA-e 50 najvećih nogometnih talenata, odnosno potencijalnih igrača koji će obilježiti nogometnu budućnost.

Britanski portal "LFC Globe" piše kako je i Jürgen Klopp poslao svoje promatrače s ciljem da što detaljnije studiraju Jovića, kao potencijalnog igrača za FC Liverpool.

"Već tjednima naše su tribine pune skauta velikih klubova, koji šalju svoje najbolje stručnjake. Ja ostajem miran, to je samo priznanje za nas. Ponovno nas u Europi uzimaju ozbiljno", kaže Fredi Bobic, sportski direkotr Eintrachta.

Mladi jović nedavno je skromno izjavio kako se još uvijek ne može uspoređivati s najboljim svjetskim zvijezdama.

"Jednostavno moram dalje raditi kao što sam to činio dosad. Bude li tako, vjerujem da je ispred mene sjajna karijera", kazao je Luka Jović.