Trener Zrinjskog Blaž Baka Slišković odabrao je 18 nogometaša koji će konkurirati za početni sastav u duelu sa Željezničarom koji se igra večeras u 20 sati na Grbavici. To su: Kenan Pirić, Dalibor Kozić, Daniel Graovac, Tomislav Tomić, Mario Barić, Saša Kajkut, Luka Lučić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Tonći Kukoč, Marijan Ćavar, Miloš Filipović, Rijad Kobiljar i Nemanja Bilbija.

Po drugi put zaredom među kandidatima za nastup je i mladi Marijan Ćavar, inače još junior mostarske momčadi. Slišković je poznat kao trener koji daje priliku mladim nogometašima, pa je u prethodnim susretima određenu minutažu dobio i Rijad Kobiljar.

"Mi smo Ćavara priključili prije 15-20 dana. Na treningu u četvrtak, i na utakmici u Čapljini dečko je igrao kao da u Premier ligi nastupa već pet godina. On ide s nama na put, ako ne ovu utakmicu, Ćavara možemo očekivati u sljedećim utakmicama, ovisno o rezultatima i njegovim mogućnostima. Ja se ne bojim staviti mladog igrača u ekipu. Pritisak utakmice čak nekada može biti za mladog igrača pozitivan, sve ovisi kakvog je karaktera i sve to, ali kada imate igrača poput Ćavara koji je karakterno jedan kroz jedan, i onda ne vjerujem da pritisak utakmice može djelovati toliko loše na njega da ne može pokazati svoje kvalitete. Imamo i Kobiljara koji je konkretan igrač, sportski bezobrazan, takvi igrači danas prolaze u nogometu. Rijad je mlad igrač koji donosi i donijet će Zrinjskom jednu kvalitetu, naravno da treba raditi na taktičkom planu i fizičkom, ali mišljenja sam da mladom igraču treba dati priliku. Dosta je više metuzalema", poručio je Slišković.