Reporter Nove TV Andrija Jarak zaražen je koronavirusom. Tu informaciju potvrdio je sam Jarak u telefonskom razgovoru za Večernji list. 

"Da, pozitivan sam. Jučer sam radio testiranje i pozitivan sam te su mi određena dva tjedna samoizolacije. Nemam značajnijih simptoma i relativno sam dobro, nemam temperaturu. Osjetio sam nekakvu slabost i otišao na testiranje i nalaz je pokazao da sam pozitivan i to je to. Pobijedili smo i teže stvari pa ćemo i koronu", optimistično kaže dobro raspoloženi Jarak. 

Sljedeća dva tjedna provest će u samoizolaciji. Bit će to prilika i da se, makar, i na ovaj način malo odmori od posla. 

Naime, u nedavnom intervjuu nam je kazao kako je slobodno vrijeme novinara najveća enigma: "I kad ste slobodni, niste jer ste uvijek na izvoru informacija i morate biti u tijeku jer će vas kad se vratite na posao možda dočekati bavljenje bumerangom događaja koji se zbio dok vas nije bilo. Toga nema. Doma, uz Dnevnik, volim s obitelji gledati kakav film ili vikendom sportske susrete s europskih travnjaka i parketa", kazao je te dodao je i on je svakodnevno na društvenim mrežama, jer bez njih se, kaže, danas ne može. 

"Bez društvenih mreža danas ne možete, no i dalje najviše volim druženje oči u oči. No mreže su današnja paralelna stvarnost i to je u redu", dodaje Jarak kojemu želimo da se što prije oporavi i vrati na male ekrane jer nas sve zajedno očekuje izazovna jesen. 

Sigurni smo da ćemo reportera koji je u novinarstvu više od četvrt stoljeća i svojim prilozima redovito izaziva puno pažnje, uskoro ponovno gledati na tv ekranima.