Zinedine Zidane, trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida, rekao je kako se hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobro oporavlja od ozljede koljena, no nije htio precizirati kad će se vratiti na teren.

Zidane: Modrić neće biti spreman za Hrvatsku

Francuz je poslao poruku izborniku Hrvatske Ante Čačiću, koji je nedavno rekao kako će Modrić biti spreman za susret s Islandom 12. studenog.

"Ne želim komentirati izjavu izbornika Hrvatske i ne zanima me. Imam informaciju od liječničke ekipe i Modrić bi mogao biti spreman tek nakon reprezentativne pauze. Još uvijek nije trenirao s momčadi i moramo biti oprezni. Vidjet ćemo kako će se razvijati stvari", poručio je Zidane.

Sportske novine Marca u objavile su tekst u kojem napominju kako se hrvatski vezni igrač jako dobro oporavlja, bolje od predviđenog, te da bi mogao dobiti minute već protiv Leganésa 6. studenog na Santiago Bernabeu.

Napominju kako je Real Madridu cilj imati ga spremnog za veliki gradski derbi protiv Atletica na Vicente Calderonu 19. studenog.
 

Čačić: Modrić će igrati protiv Islanda

Podsjetimo, kapetan Luka Modrić početkom mjeseca operirao je koljeno i prognoze su kako ga neće biti na terenima minimalno mjesec dana, odnosno kako bi se trebao vratiti tek za utakmicu Real Madrida i Atletica 19. studenoga.

Modrić se tek prije par dana vratio treninzima i to onim lakšim, ali Čačić je siguran da će zaigrati protiv Islanda.

"Ja vjerujem da će Modrić igrati protiv Islanda. Počeo je trčkarati, uskoro će raditi s loptom, tako da zaista vjerujem da će biti spreman za okršaj s Islanđanima. Za Island bismo trebali biti kompletni,” rekao je Čačić.

Modrić: Ne želim žuriti s povratkom

Na sve to Modrić je kratko prokomentirao...

"Ne možete niti zamisliti kako je bolno i teško gledati utakmice s tribine, zbog toga se želim vratiti što prije. No, bez žurbe, jer kada se vratim želim biti snažan a ne da se zbog preranog povratka nešto zakomplicira i stvore problemi", jasan je veznjak.