Mundo Deportivo, katalonski sportski list, tvrdi da bi Zinedine Zidane na kraju sezone mogao napustiti Real Madrid.
 
Katalonci pišu kako je sve izvjesnije da će legendarni Francuz sljedeće godine preuzeti francusku reprezentaciju.
 
"Već neko vrijeme postoji ta priča da je Zidane nasljednik Deschampsa na klupi reprezentacije. Od predsjednika Nogometnog saveza Francuske pa sve do Varanea, svi su uvjereni da Zidane ima sve što treba da bude izbornik."
 
Opcija da Zidane preuzme reprezentaciju postojala je i ranije, ali Mundo Deportivo tvrdi kako bi se to trebalo dogoditi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, poslije kojeg Deschamps ostaje bez ugovora.
 
U svim anketama Francuzi jasno pokazuju da žele Zidanea kao trenera. I dok trener Reala ima sve veću podršku Francuza, Deschampsova je sve manja. U Francuskoj smatraju da aktualni izbornik ne zna iskoristiti potencijal Mbappea, Griezmanna i Pogbe. Reprezentacija stagnira od finala Eura i treba neku promjenu.

Je li Zidane ta promjena? Legenda francuskog nogometa zasad odbija govoriti o reprezentaciji, ali ako mu Francuska ponudi posao, svi su uvjereni da će ga Zidane teško odbiti.
 
"Legenda ostaje", poruka je Pereza uoči sljedeće utakmice Reala, Zidaneove 100. na klupi najtrofejnijeg europskog kluba.
 
Zanimljivo, baš kada bi Zidane trebao postati francuski izbornik, tada i Joachim Low, najveća želja predsjednika Reala Florentina Pereza, vjerojatno napušta njemačku reprezentaciju.