Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić su važni igrači Real Madrida no idućih dana će biti poznato tko će igrati na sredini terena rekao je u utorak novi trener madridske momčadi Zinedine Zidane (43) odgovarajući na pitanje Hine na novinskoj konferenciji u Madridu.

“Vidjet ćemo. Modrić i Kovačić su važni kao uostalom i svi igrači koje imam na raspolaganju. Danas je bio prvi dan, prvi zajednički trening, pa ćemo vidjeti što će se događati idućih dana i tko će igrati”, izjavio je Zidane podno stadiona Santiago Bernabeu.

Zidane je službeno predstavljen kao novi trener u ponedjeljak navečer nakon što je predsjednik Florentino Perez objavio raskid ugovora s Rafaelom Benítezom nakon samo sedam mjeseci.

Luka Modrić (30) je kod Beniteza bio standardni član prve postave s odigranih 1.667 minuta u 22 utakmice, dok je Kovačić (21) redovito ulazio s klupe prometnuvši se u prvu zamjenu sa skupljenih 897 minuta u 20 susreta. Kovačić, doveden ljetos iz milanskog Intera, u nedjelju je počeo susret u Valenciji umjesto Jamesa Rodrigueza koji je poput španjolskog veznog reprezentativca Isca ostao na klupi.