U prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Brodskog Stupnika u utorak navečer teško su ozlijeđeni vozač (53) i suvozač (22) VW Touarega BiH registracija. 

Oni su se iz još neutvrđenih razloga oko 18.50 sati zabili u kamion turskih registracija koji je išao u istom smjeru prema Zagrebu. Touareg se skoro do polovice zavukao pod kamion, više je oštećena strana suvozača, pa se pretpostavlja da je vozač u posljednjem trenutku nastojao izbjeći kontakt sa kamionom, ali bilo je prekasno, javlja 24sata.hr.

- Vidjeli smo da su vatrogasci i policajci iz vozila prvo izvukli, mislimo da je to bio vozač. Stajao je na nogama, ali vidjelo se da ga noge ne drže. Vatrogasci, JVP Slavonski Brod su uz pomoć liječnika i medicinskog osoblja Hitne pomoći iz Slavonskog Broda, nakon što su malo odvojili Touareg od kamiona uspjeli izvući i suvozača - rekli su ljudi koji su stajali s druge strane ograde uz autocestu. Djelatnici HAC-a već su umorni od skoro svakodnevnih prometnih nesreća na dionici autoceste od Nove Gradiške do Slavonskog Broda.

- Ne stignemo popraviti zaštitne ograde i prometnu signalizaciju od jedne i već se dogodila druga nesreća. Ne znam što se ovo događa – rekao je jedan od dežurnih djelatnika HAC. Još nema informacija radi li se o ozljedama opasnim po život.

- Pravo je čudo da su obojica preživjela u ovako smrskanom Touaregu – rekao je radnik HAC-a.