WhatsApp službeno uvodi značajku koja je svoje putovanje započela na Messengeru, pa se preselila na Instagram te se konačno pojavila i u WhatsAppu.

WhatsApp je 14. travnja službeno objavio da će uskoro uvesti emoji reakcije na poruke. Cilj je, piše Verge, omogućiti korisnicima da reagiraju na poruke bez slanja emojijia kao nove poruke.

Premda je kompanija reakcije najavila pored druge nove značajke vezane za zajednice, Metin glasnogovornik Joshua Breckman kaže da će reakcije biti dostupne ‘u svim razgovorima’ nakon što uskoro stignu u aplikaciju, prenosi tportal.

Značajka će na početku biti ograničena te će korisnicima omogućiti reagiranje sa ‘samo’ šest emojija. Will Cathcart, voditelj WhatsAppa rekao je da će u budućnosti podržati ‘sve emojije i boje kože’.

Neka bolovi u leđima i koljenima nestanu! Najbolji preparat na tržištu je tu!Neka bolovi u leđima i koljenima nestanu! Najbolji preparat na tržištu je tu!

WhatsApp je također objavio da će korisnicima omogućiti slanje većih datoteka: 2 GB u usporedbi sa dosadašnjih 100 MB. Također su povećali maksimalan broj ljudi u glasovnom pozivu sa 8 na 32.