Nedavno smo imali prilike doznati da WhatsApp testira mogućnost migracije poruka s Android telefona na iPhone i obrnuto, a sad se doznaje da bi taj proces mogli poboljšati i više.

Korisnici najpopularnijeg chat servisa u smartphone areni WhatsAppa znaju da trenutno poruke i korespodenciju mogu prebacivati samo u okvirima iste platforme i to koristeći isti telefonski broj.

Mogućnost prebacivanja WhatsApp podataka s jedne platforme na drugu pozdravit ćemo svi baš kao i onu da isti WhatsApp profil koristimo na više uređaja odjednom.

Ono što fali je opcija migracije poruka s jednog broja na drugi. WABetaInfo bavi se iščačkavanjem zanimljivosti iz beta verzije WhatsAppa, a najnovije otkriće je da rade i na tome.

Tako naime sugerira screenshot sučelja za prebacivanje WhatsApp podataka s iOS-a na Android u kojemu se nudi i opcija prebacivanja na drugi telefonski broj.

Uz poruke, ovaj postupak prebacuje i svu multimediju koju ste primali ili slali, a odabir prebacivanja na drugi broj obavlja se prije samog transfera poruka.