Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugozapadnog smjera, javlja Anadolija.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između nula i pet, na jugu zemlje do devet stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva.

U Sarajevu sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka oko tri, a najviša dnevna temperatura zraka oko 24 stupnja Celzijeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između dva i sedam, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 27 stupnjeva, prognoze su meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U nedjelju u Bosni i Hercegovini prije podne  se očekuje oblačno vrijeme. Djelomično smanjenje naoblake u drugoj polovici dana. Prijepodne u Hercegovini može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i devet, na jugu zemlje do 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 Celzijevih stupnjeva.