Nakon što je objava na Facebooku vlasnika riječkog kafića „Three monkeys“ kako kod njega HDZ-ovci nisu dobrodošli izazvala pravu aferu i burnu reakciju premijera, jučer je stigla i protuofenziva iz Imotskog.

Na vratima lokala u Imotskom osvanuo je plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebice Arsenu Bauku i Nenadu Staziću.

Plakat je ubrzo uklonjen s vrata lokala, no bivši vlasnik hotela i restorana Teo Zdilar poručuje kako to nije znak isprike, prenosi Dnevnik.hr.

"Ne ispričavam se nikome, samo nisam znao da će to izazvati ovoliku medijsku pozornost pa sam zato uklonio plakat", kaže Zdilar.

Podsjeća kako je lani u Imotskom tijekom karnevala spaljena lutka SDP-ovca Nenada Stazića, što je zasmetalo njegovu kolegi Arsenu Bauku te je protiv organizatora podnesena i kaznena prijava.

"Ovo prije se dogodilo u Rijeci gdje je sve puno Jugoslavena, a ja sam ovo napravio ovo u Imotskom, gdje smo svi čisti Hrvati. Ja nisam član nikakve stranke, politika me ne zanima, ali me bole neke stvari koje su se napravile. Ja nisam ljut ni na koga. Nije mi nimalo žao i nemam se namjeru nikome ispričavati", kazao je Zdilar i dodaje kako ga ne zanima što na sve kažu pojedine stranke te je, ako je potrebno, spreman i preuzeti odgovornost, piše Dnevnik.hr.