Iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu potvrđeno je za Bljesak.info kako je Petar Gudelj dovezen na Kiniku urgentne medicine.

Kako nam je rekla Muamera Šehić, o stupnju ozljeda za sada se ne može govoriti.

Naime, Pero Gudelj, vlasnik FIS Viteza, ranjen je danas u glavu iz vatrenog oružja.

Ljubica Tomašević, glasnogovornica županijskog MUP-a, rekla je kako su Gudelja su pronašli u mjestu Krčevine, nedaleko od FIS-a, kraj njegovog automobila.

''Dana 10.8.2015. godine, u 13.35 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Vitez, da je na lokalnom putu u mjestu Krčevine, općina Vitez pronađen P.G. s ozljedama u predjelu glave nanesene vatrenim oružjem. Na mjesto događaja je upućena ophodnja PS Vitez i službenici PU Travnik radi osiguranja lica mjesta događaja i poduzimanju neophodnih mjera i radnji na rasvjetljavanju istog'', službeno je objavljeno iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.  

Gudelj je prebačen u bolnicu Novoj Biloj, otkud je, kako je potvrđeno portalu Bljesak.info prebačen u Sarajevo.

Dr. Jovan Raikov, dežurni kirurg u bolnici Dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, medijima je potvrdio kako je Gudelju po dolasku u bolnicu ukazana pomoć, ali da je zbog težine ozljede ipak prevezen za Sarajevo.

Dr. Raikov je kazao kako je ranjeni bio svjestan i komunikativan te da mu je ozljeda, vjerojatno pištoljem, nanesena u postranični dio glave.

Iako pojedini mediji govore o pokušaju ubojstva, iz policije još nema službenih objava o tome.