Svjetsko prvenstvo sve je bliže, a hrvatska reprezentacija večeras je otputovala u Saudijsku Arabiju, gdje će odigrati pripremnu utakmicu uoči Katara.

Izbornik Zlatko Dalić na Mundijal je poveo 26 igrača, a jedan YouTuber pred sebe je, uspostavit će se, stavio nelak zadatak. Naime, pokušao je pročitati ime svakog vatrenog na SP-u.

– Ovaj put imamo Hrvatsku. Hrvatska je u skupini F i prvu utakmicu igra protiv Maroka 23. studenog. Ne znam ništa o Svjetskom prvenstvu. Ovo će biti zabavno – rekao je na početku.  Potom je počeo nabrajati.  – Ivika Ivusik, Ivo Gibrik, Domagouđ Vida, Diđan Lovren, Borna Sousa, Kristijan Đakik, Bruno Petovik, Marko Livađa. Livaha? – neka su od imena s kojima se baš i nije snašao.

– Pretpostavljam da je Josip često ime u Hrvatskoj, među braničima pogotovo – dodao je dok je izgovarao imena Šutala i Stanišića.  Odmah je i uputio ispriku navijačima Hrvatske koji će možda pogledati video.

– Ispričavam se, znam da sam izmasakrirao vaša imena. Jedva čekam da čujem kako će komentatori to izgovarati da se mogu ispraviti – zaključio je YouTuber Arias and the NATION.

Pogledajte video: