U suradnji s Produkcijskom kućom SP Filma - Studio Perić Čuvarice su snimile novi spot za pjesmu „Divojka“  za koju su na ovogodišnjim Melodijama Mostara osvojile i nagradu za najbolje debitantice.

Tekst za ovu pjesmu napisao je Žarko Madžar, glazbu Biljana, Milenko i David Glibo a aranžman Josip Vukoja Joco. Pjesma pjeva o sretnoj ljubavi momka i djevojke.  Djevojku u spotu glumi Marija Petričević (aktivna članica etno skupine Čuvarice) a momka Branimir Uložnik. Ostale uloge u spotu su majka: Kata Jelić i momci: David Glibo, Ivan Vlajčić i Milenko Glibo. I ovaj put Čuvarice su za lokaciju uzeli svoju Ramu. Dio spota su snimile u Ljubuncima a dio na Šćitu.

Novac za ovaj spot je prikupljen na  koncertu „Pet godina s vama“ kojeg su Čuvarice održale u mjesecu listopadu 2016. godine.

Hvala dragom Bogu  i svima onima koji su sudjelovali na realizacije ovoga projekta  Produkcijskoj kući SP Filma- Studio Perić, obitelji Slavka Jurić, glumcima u spotu, Franjevačkom samostanu Rama-Šćit na čelu s gvardijanom fra. Andrijom Jozić, rama-prozor info i vama dragi prijatelji koji nas podržavate svih ovih godina.
 

Djelite, lajkajte, komentirajte...
Biljana Glibo