''To je kao atomska bomba... ništa ne vidiš i odjednom si sam na brodu'', rekao je Velimir Šetka jedan od preživjelih teške pomorske nesreće koja se sinoć dogodila u Dubrovniku.

''Čovjek koji je vozio gliser nije imao svjetla, ploveći prema Dubrovniku sjekao je velike valove. Kad je brod udario u nas jedini sam ostao na gumenjaku. To je kao atomska bomba... ništa ne vidiš i odjednom si sam na brodu. Vjerojatno sam nekoliko sekundi bio bez svijesti. Zar je moguće da se to može dogoditi'', pita se unesrećeni.

U šoku prepričava... vjeruje da nitko od nestalih nije preživio, piše HRT.
 

Podsjećamo, u pomorskoj nesreći koja se dogodila u utorak navečer u Koločepskom kanalu, u sudaru broda Lučke kapetanije Dubrovnik i gumenjaka na kojem je bilo devet osoba, kako se neslužbeno doznaje, poginulo je dvoje ugostitelja iz jednog restorana s otoka Šipanu, za pet osoba s gumenjaka još uvijek se traga, dok je dvoje ozlijeđeno, javila je Hina.

Prema za sada neslužbenim informacijama, u nesreći oko 21.20 sati, poginuli su muškarac A.P., ujedno i vlasnik ugostiteljskog objekta, i djelatnica restorana J.K., dvije osobe su ozlijeđene, a za pet osoba se intenzivno traga.