Za savršen ljetni odmor najbitniji su plavo nebo, sunce i voda, no, naravno, to nipošto nije dovoljno. Svoje odmore pamtimo i po mjestima na kojima smo odsjeli, ona također svojim izgledom, uređenjem i komoditetom utječu i na kvalitetu odmora!

Upravo kuća koju vam prikazujemo podsjetit će vas koliko je smještaj bitan. Vjerujemo da će vas pogled na njezin predivno uređen interijer i eksterijer nagnati da već danas počnete s planiranjem godišnjeg odmora.
 


Vikendica “Bruše” nalazi se na istoimenom poluotoku u mjestu Jaklići, na samoj obali prelijepog Ramskog jezera, i idealna je za bijeg od grada i gužve.

Vikendica ima dva apartmana koji imaju dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, baštu i terasu i roštilj, tako da smo sigurni da ćete uživati u prelijepom ambijentu. Gostima je na raspolaganju besplatan parking.

Vikendica je pogodna za sve vrste najma. Bilo da želite provesti vikend u prirodi s obitelji ili prijateljima ili možda proslaviti rođendan, djevojačko/momačko večer, ovaj smještajni objekat će sigurno ispuniti Vaša očekivanja.

Kontakt: +387 63 461 661 (Viber i WhatsApp)

Facebook - OVDJE

Dobro došli!

Vikendica Bruše