Posjet Slavonji, Vukovar - Osjek - Požega, veterani HNK Rama u subotu su nastavili u gradskoj uprvi grada Požege, gdje ih je primio gradonačelnik Darko Puljašić. U ugodnom prijateljskom razgovoru Gradonačelnik je goste iz Rame upoznao s trenutnom situacijom u Požegi, posebno ističući odličnu suradnju s Ramskom zajednicom Požega, koja je uz sportske prijatelje iz kluba Dinamo Vidovci Dervišaga, domaćin trodnevnog boravka veterana HNK Rama.

Posjet je nastavljen polaganjem vjenca na Trgu 123. Brigade, zatim obilazak muzeja i katedrale u Požegi.

Zajednički ručak održan je u Kutjevačkim podrumima.

U 17 sati odigran je nogometni susret veterana Dinama i HNK Rama. Veterani Rame pobjedili su domaćina Dinamo 1:0.
Ujutro idu zajedno s domaćinima na svetu misu i nakon toga povratak u Ramu.

„Ova tri dana u Požegi, Vukovaru i Osijeku su jedno nezaboravno iskustvo. Način na koji su nas u Požegi dočekali naši dragi prijatelji iz NK Dinamo i naši dragi ljudi okupljeni oko Ramske zajednice Požega, se riječima ne može opisati. U ime svih igrača, uprave i prijatelja HNK Rama i veterana od srca im kažemo jedno veliko hvala. Želimo i vjerujemo da će se naše prijateljstvo nastaviti još dugi niz godina“ - azao je za naš portal Pero Pavlović Ćiro.

Također Veterani HNK Rama zahvaljuju se predsjedniku kluba Tomislavu Čabraji, treneru Marinku Matiću i svim njihovim suradnicima, zatim Ramskoj zajednici Požega na čelu s Draganom Kapčevićem.