Hrvatski nogometni savez najavio je kako će u ponedjeljak, 18. ožujka, od 18 sati predstaviti nove dresove u City Centru East u Zagrebu, a u njima će igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Dresovi su doživjeli osjetne promjene, a prepoznatljivi 'kockasti' niz na domaćem dresu postao je osam velikih polja u crvenoj, odnosno bijeloj boji.

Prije par su dana iz HNS-a objavili misteriozni najavni video na Tik Toku, a u međuvremenu su fotografije novih dresova 'procurile' u javnost na profilu Footy Headlines, kao i godinama dosad, prenose 24 sata.

Posjetitelje na događaju očekuje i koncert Tihe Orlića te Opće opasnosti. Oni bi trebali premijerno izvesti novu himnu "Najbolja kad je najteže", a na pozornici će se pjevačima pridružiti i neki reprezentativci koji će nositi nove dresove.
 



Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija trebala je igrati protiv Tunisa i još jednu utakmicu u nadolazećem reprezentativnom ciklusu, ali to se neće dogoditi.

Propao je međunarodni turnir te Vatreni traže novog protivnika.

Izabranici Zlatka Dalića trebali su igrati 22. ožujka protiv Tunisa, dok su u drugoj utakmici trebali igrati Egipat i Novi Zeland.