Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke (MUP ŽZH) pozvala je u ponedjeljak građane da prijave korupciju i na taj način se pridruže u borbi protiv korupcije.

Naime, povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije u ponedjeljak je u ispred Prodajnog centra ''Namex'' u Ljubuškog održana kampanja ''Borba protiv korupcije'' koju je podržao Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci u BiH pri Ministarstvu pravde SAD-a (ICITAP/USDOJ).

Policijski službenici MUP-a ŽZH građanima su dijelili tematski promotivni materijal.''S ciljem podizanja svijesti o borbi protiv korupcije mlađih generacija u navedenoj kampanji sudjelovali su i učenici završnih razreda osnovnih škola koji su zajedno s policijskim službenicima MUP-a ŽZH sudjelovali u raspodjeli promotivnog materijala i popunjavanju upitnika.

Uprava policije MUP-a ŽZH poziva sve građane da se pridruže u borbi protiv korupcije na način da prijave korupciju na besplatni broj 122'', ističu iz Uprave policije MUP-a ŽZH.