Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhitili su muškarca s Pala čiji su inicijali S.V, koji je pucao na proslavi u objektu za iznajmljivanje u paljanskom mjestu Kadino Vrelo.

Policija je u ponedjeljak oko 14.00 sati došla do saznanja da je u objektu koji se iznajmljuje za proslave u Kadinom Vrelu, u nedjelju, 18. travnja, u večernjim satima održana proslava, na kojoj je nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja.

Policijski službenici su podzimanjem operativnih mjera i radnji identificirali i uhitili izvršitelja, a vatreno oružje je prilikom očevida pronađeno i izuzeto, prenosi Srna.

O svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, te će protiv S.V. biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dok će protiv M.C, koji je organizirao proslavu, biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme pandemije.