Uhićen je Gezim Čela, jedan od najvećih narkobosova u regiji. Indeksonline doznaje da je Čela uhićen danas u akciji Eurofast na Kosovu. Čela je uhićen prema potjernici koju je izdala Albanija. Radi se o bivšem policijskom službeniku koji se smatra jednim od najvećih šefova trgovine kokainom i heroinom u Europi te je protiv njega raspisano nekoliko tjeralica.

Čela je 2015. optužen za međunarodnu trgovinu kokainom, kada je u njegovoj vili u mjestu Fushe Kuqe pronađeno 18 kg kokaina. Naime, nakon što je droga stigla u Albaniju slana je u vilu odakle su je pripadnici njegovog kartela distribuirali u zapadne zemlje. Čela je obiteljsku vilu pretvorio u laboratorij za pripremanje droge.  

Pušten na slobodu zbog teške bolesti

No, sud je pustio Čelu na slobodu uz obrazloženje da boluje od teške bolesti. Kasnije je ponovno uhićen zbog falsificiranja zdravstvene iskaznice i stavljen je u "kućni pritvor". Kada je policija opkolila njegovu kuću u Mamurrasu, uspio je pobjeći.  

Gazetaexpress navodi da je Čelim prije bavljenja trgovinom drogom bio časnik specijalnih policijskih snaga i da je tu dužnost obnašao do 1997. godine. 55-godišnjak je optužen za preprodaju droge te neovlaštenu proizvodnju i posjedovanje oružja.