Od nedjelje,09.11.2019. godine Gornji Vakuf - Uskoplje, Središnja Bosna ali i bliža regija bogatija je za mjesto koje se razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata na ovim prostorima.

Na lokaciji Gradska bb mladi pjevač u usponu Jakov Juričević je presijecanjem vrpce svečano otvorio vrata KUTKA svim gostima koji su dugo u noć uživali. Idealan spoj ugodnog ambijenta i vrhunskih delicija za kratko vrijeme KUTAK lounge bar  prometnuo  je u nezaobilazno odredište zabave, ugodne atmosfere i slasnih zalogaja. Zaigranost između modernog i „retro“ stila unutrašnjost KUTKA pretvorila je u oazu opuštanja gdje istinski uživate u svakom gutljaju Julius Meinl kave  ili  u širokoj lepezi stranih i domaćih pića,ukusnih jela i zavodljivih slatkih delicija.

KUTAK lounge bar za vas je pripremio velik izbor atraktivnih domaćih i stranih pića te zanimljivih koktela koji će vas oduševiti.

Kako biste još bezbrižnije uživali u bogatoj ponudi pića Kutak lounge bar je za vas pripremio široku ponudu toplih i hladnih zalogaja koje možete naručiti u svakom trenutku. Iz bogate ponude jela izdvajamo ukusne burgere,meksičke tortilje, pizze i još mnogo toga.

Svoj boravak u KUTKU zasladite vrhunskom ponudom dnevno svježih kolača,torti i još puno slatkih iznenađenja.

Dođite i sami se uvjerite da je lounge bar KUTAK vaš idealan trenutak!

Više fotografija pogledajte u galeriji.