Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u sinoćnjoj prometnoj nesreći u Splitu. Na križanju Ulica Domovinskog rata i Hrvatske ratne mornarice došlo je do sudara dva osobna vozila, a stradali su pješaci.

- To je bilo užasno za gledati, dvoje leže na tlu i ne miču se, a ovi iz Golfa i BMW-a uopće ne gledaju na njih nego se svađaju tko je kriv - rekao je očevidac za Slobodnu Dalmaciju, koji je također rekao da je iz Golfa izašao poznati splitski diler koji je upravljao vozilom - 33-godišnjak osuđivan na zatvorsku kaznu zbog preprodaje dva i pol kilograma marihuane.

Slobodna piše i kako je na mjesto događaja došao još jedan iz splitskog kriminalnog miljea, također prodavač ilegalnih supstanci, koji je prvo išao pogledati Golf izbliza, a onda razdvajati 33-godišnjeg prijatelja i žensku osobu iz BMW-a, pa je poslije nestao.

Vozač Golfa poznat je otprije i po brzoj vožnji, a uhićen je početkom 2013. godine kad je sa suučesnikom bježao od policije pa su prošli kroz crveno svjetlo i oborili pješakinju koja je lakše ozlijeđena.