Snijeg koji je u Rami noćas padao stvorio je dodatne probleme u komunikaciji ljudi. Pokrivač u prosjeku veličine od 25 cm  nanovo je okovao našu općinu.

Glavni putni pravci su prohodni a vozači se mole na pojačan oprez zbog skliskosti i zaleđenih kolnika. Nadati se tijekom dana da će službe prohodnim učiniti i lokalne puteve u općini.

Ovo je već drugi put u manje od mjesec dana da je Rama "zatrpana" snijegom. No unatoč svemu, možemo samo očekivati smirivanje vremena i neke toplije dane.

Danas oblačno sa susnježicom

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima sa susnježicom i snijegom, u Hercegovini s kišom.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -8 stepeni, Sokolac -6, Ivan-sedlo -4, Zenica -3, Livno i Sanski Most -2, Sarajevo i Tuzla -1, Banja Luka, Brčko, Grude, Široki Brijeg, Stolac i Trebinje 0, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Mostar i Neum 1 i Gradačac 2 stupnja.

U Bosni i Hercegovini da se očekuje oblačno vrijeme. Prijepodne padaline se očekuje u Hercegovini i u centralnim djelovima, a tijekom dana i u ostatku zemlje. U Bosni većinom susnježica i snijeg. U Posavini i Krajini je moguća i kiša. U Hercegovini s kišom i snijegom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od -1 do 4, na jugu od 2 do 6 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.