U Sportskoj dvorani u Prozoru, u uredu  HKK Rama održana je izborno izvještajna Skupština Hrvatskog ženskog košarkaškog kluba Rama. Predsjednik Skupštine Anto Džolan je otvorio pozdravio nazočne te zajedno sa predsjednikom kluba Željkom Petrovićem prezentirao izvješća o radu ,rezultatima i financijama HŽKK Rama za proteklu godinu. Posebno je istaknuto kako su košarkašice u prošloj godini imale sjajne rezultate sa predkadetskom selekcijom kada su bile državne viceprvakinje,a u ligi Herceg Bosne osvojile 1.mjesto. U financijskom izvješću je navedeno da su  sve obveze kluba izvršene zahvaljujući redovitim uplatama iz općinskog proračuna te vjernim sponzorima i prijateljima kluba među kojima su Vlada HNŽ ,Vlada FBiH, Euroherc osiguranje, M-Mild i Športsko rekreativni savez općine Prozor Rama.

Trener Marinko Palinić je kazao kako je zadovoljan angažmanom košarkašica ali istaknuo kako je značajno pao broj djevojčica koje su učlanjene u klub te pozvao zainteresirane da se pridruže ovom kolektivu.

U izbornom dijelu Skupštine,sukladno pravilima, razriješeni su dosadašnji i ponovo imenovani , uglavnom dosadašnji članovi uprave.

NOVI SAZIV HŽKK RAMA:

Predsjednik skupštine Anto Džolan

Upravni odbor:

Željko Petrović

Ivica Tomić

Ana Burić

Marinko Palinić

Mirela Ćurić

Nadzorni odbor:

Ivica Vukoja

Mijo Knježević

Ilija Mišura

Disciplinski sud:

Ivan Iličić

Ante Šakota

Tomislav Krešo

Predsjednik kluba: Željko Petrović

Zamjenik predsjednika: Ivica Tomić.

S ovog sastanka upućene su čestitke seniorima HKK Rama na sjajnim rezultatima u prvenstvu Herceg Bosne gdje su trenutno u doigravanju za prvaka sa košarkašima Čapljine.