Dalibor Dragijević (40), brat osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić (2), koji je bio priveden zbog sumnje da je pomagao u zločinu, umro je u pritvoru u PU Bor, saznaje Telegraf. On je, kako se doznaje, umro od srčanog udara.

Pozlilo mu je u ranim jutarnjim satima. "Usprkos pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 preminuo, a od strane liječnika mrtvozornika konstatirana je prirodna smrt", navodi se u priopćenju MUP-a.

Kako se ističe, o događaju je odmah obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. On je danas trebao biti saslušan. Uhićen je u petak zajedno s ocem pod optužbom da su bratu pomagali prebaciti Dankino tijelo s deponija na još nepoznatu lokaciju.

Nešto poslije 12 sati pred kuću osumnjičenog Dejana D. u Zlotu, u kojoj je ostala samo njegova majka, stigli su ekipa Hitne pomoći i inspektori. Iako je prva informacija bila da je Hitna stigla jer je ženi pozlilo, vjeruje se da su ekipe liječnika dežurale u trenutku kada su joj priopćavali da joj je mlađi sin preminuo tijekom jutra.

Prije smrti sve priznao?

Kako piše Blic, Dalibor Dragijević je prije smrti sve priznao policiji. On je, dodaju, tijekom jučerašnjeg dana policiju vodio na više lokacija, ali nigdje nije nađeno tijelo.