Jutros je u mostarskom naselju Rudnik ubijen vlasnik tvrtke "Moj taxi" Božidar Cicmil, dok je njegov suvozač S.B. zadobio prostrijelnu ranu ramena, kazao je glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Prema prvim informacijama koje se mogu dobiti na licu mjesta, Cicmila su u garaži zgrade u kojoj je živio dočekale za sada nepoznate osobe i otvorile vatru na njega. Nakon toga su se dale u bijeg, a žrtvi su pokušali pomoći prijatelji koji su došli na mjesto napada.



Vozila hitne pomoći su došla u kratkom roku, ali unatoč svim pokušajima i naporima, Cicmil je preminuo na mjestu napada, dok se njegov suvozač nalazi izvan životne opasnosti, što je za MUP potvrđeno i u Centru urgentne medicine u Mostaru.

Stanari zgrade u kojoj se dogodio napad govore nam o jutrošnjem napadu.

- Čuli smo više pucnjeva, mislili smo da se sve događa u haustoru zgrade. Sakrila sam se u WC, a tek kasnije smo čuli što se dogodilo - priča nam jedna od stanarki zgrde gdje se dogodio jutrošnji napad.

 Marić je kazao kako pripadnici MUP-a rade sve na rasvijetljavanju ovog slučaja. "Trenutno nemamo više informacija, istraga je u tijeku i nadamo se kako ćemo uskoro znati tko stoji za ovog napada", kazao je Marić. (prvi.tv)