Ova hodočasnica iz Amerike kaže kako je Međugorje upoznala prije 30 godina, ali nikad nije imala prigodu doći.

Sheila je hodočasnica iz Amerike. Jedna je od 60 hodočasnika iz cijele Amerike koji su stigli s prvim ovogodišnjim hodočašćem u Međugorje u organizaciji agencije “Stella Mar Pilgrimages” nakon 29 sati putovanja, piše medjugorje-info.com.

Nosila sam nadu u srcu Došli su u Međugorju provesti vrijeme u molitvi, biti na Gospinu ukazanju za rođendan jedne od vidjelica Mirjane Dragičević Soldo, koji je proslavila nedavno, 18. ožujka, a sve kao posebnu pripravu za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja koja se obilježava 25. lipnja ove godine.

Ova hodočasnica iz Amerike kaže kako je Međugorje upoznala prije 30 godina, ali nikad nije imala prigodu doći. Nije imala sredstava. I ovo je sada prvi put da je uopće otputovala negdje izvan Sjedinjenih Američkih Država. No, uvijek je nosila nadu u srcu kako će jednom ipak doći.

O svome iskustvu kaže: – I evo, sad me je Gospa dovela ovdje. Čini se da je to najgore moguće vrijeme, ali je zapravo najsvetije i najljekovitije vrijeme. Vrijeme korizme! Prikazujem Bogu sve moje patnje za spasenje duša. Eto što činimo na ovom hodočašću – želimo da se što više duša spasi za Isusa i Gospu! Vjerujem kako me Gospa ovdje pozvala jer ona za svakoga od nas ima neko poslanje. Čvrsto to vjerujem. Iako je bilo naporno i teško doći ovdje, vrijedilo je.

Kad me sumnje napadnu, ponavljam u sebi molitvu: Isuse, uzdam se u tebe! Osjećam kako me Isus liječi od rana prouzročenih grijehom koji me još uvijek drži u ropstvu. Vjerujem u obraćenje Ovo mjesto je pravo mjesto za izlazak iz tog ropstva grijeha i liječenje rana. Donosim u molitvi Gospi svu svoju obitelj i traume i sve što su pretrpjeli, ali uglavnom svoju djecu.

Stalno se molim za njihovo obraćenje. I vjerujem. Nudim svoje patnje za njihovo spasenje i vjerujem da će Gospa Majka uslišati molitve jedne majke za svoju djecu – kazala je Sheila, američka hodočasnica, piše medugorje-info.com.