Poznati pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski pokopan je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispraćen je uz zvukove 50 violina, što je bila njegova posljednja želja. 

Na sahrani su se prvi pojavili članovi obitelji, njegove kćeri Ana i Marija, bivša supruga Nada te Andrijana, žena s kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Posljednji pozdrav došle su mu dati i brojne kolege poput Marije Šerifović i Dragana Kojića-Kebe. 

Džej je sahranjen po muslimanskim običajima, a nakon što je klanjana dženaza imam se od njega oprostio emotivnim riječima koje su sve rasplakale. Rekao je da da je čistu emociju prenosio pjesmom i igrom te da nema osobe koja ga nije voljela. 

"Danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pjevača, velikog čovjeka... Cijeli tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio si nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspio da se izboriš za komad neba, sada si najsjajnija zvijezda", dio je onoga što je  kazao imam, piše Avaz.  

Podsjetimo, Džej je umro od zatajenja srca. Zbog svojih zdravstvenih problema izbjegavao je veća društva i pojavljivanja u javnosti otkako je počela pandemija koronavirusa i nedavno je izjavio: "Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u opasnost da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može biti koban. Ne viđam se sa čak ni s najboljim prijateljima i moram priznati da mi nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio piti."