Nevjerojatno tužna priča dolazi iz Lipničkog Šora kod Loznice u Srbiji. U istom danu preminula su dva brata Milan (47) i dvije godine stariji Milisav Maksimović (49), prvi u Sloveniji, a drugi u Srbiji nakon što je čuo što se dogodilo njegovom bratu.

Mlađi Milan bio je gluhonijem, u trenutku smrti igrao je na nogometnom turniru u Sloveniji kada se iznenada srušio i preminuo.

- Milan je bio vrlo dobar nogometaš, koliko znam bio je član FK Sloge iz našeg sela za koju je povremeno igrao, inače, za njega zna cijela bivša Juga. Bio je član naše reprezentacije gluhonijemih ososba i veoma uspješno je nosio državni dres. Kako sam čuo, igrao je jučer taj nesretni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je srce u pitanju. Nažalost, nije mu bilo spasa, žali brata, sve je to bilo u nekih sat vremena poslije strašne vijesti iz Slovenije - ispričao je jedan od susjeda iz Lipničkog šora za Kurir.

Nakon što su mu javili za smrt brata, Milisav je pokušao utješiti majku, a potom se i on srušio.

- Kažu da je pokušavao utješiti njihovu majku, a onda je u jednom trenutku izašao iz kuće. Našli su ga ubrzo mrtvog u dvorištu. Valjda srce nije moglo izdržati, nije mogao prežaliti brata - rekao je susjed, prenosi 24sata.hr.

Susjedi i prijatelji su u šoku nakon ove tregedije, kažu kako su braća rano ostala bez oca i da su kroz život jedan drugome uvijek bili oslonac.

Milan je imao dvoje djece, Milisav troje i obojica su bili u braku. Braća će vjerojatno biti zajedno sahranjena.