Još jedan avion u nedjelju je prinudno sletio na aerodrom 'Nikola Tesla'. Avion turske kompanije 'Turkish airilines' koji prometuje na destinaciji Istanbul - Frankfurt, zatražio je dozvolu za izvanredno slijetanje u Beograd zbog lošeg zdravstvenog stanja jednog putnika, koji je ubrzo nakon toga preminuo.

U Hitnoj pomoći kratko su izjavili da su primili poziv za intervenciju jer je, kako im je rečeno, jednom od putnika pozlilo. Međutim, u MUP-u potvrđuju da je nepoznati putnik preminuo na licu mjesta, navodi 'Blic'.

Inače, tijekom subote, na aerodrom u Surčinu izvanredno je sletio i avion koji je putovao iz Bangkoka u Milano. Nedugo poslije toga, u subotu je prizemljen i drugi avion zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć, piše Telegraf. Ona je u pratnji člana obitelji napustila avion, a ostali putnici nastavili su putovanje.

"Nakon jučerašnja dva izvanredna slijetanja na beogradski aerodrom, danas je i avion tipa Airbus A320 kompanije 'Turkish airlines' koji je prometovao na relaciji Frankfurt – Istanbul izvanredno sletio u 10:56 sati i potražio pomoć na Aerodromu 'Nikola Tesla' zbog putnika kojem je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći je intervenirala, a 120 putnika je nastavilo putovanje", navodi se u priopćenju beogradskog aerodroma.