Osobno vozilo Toyota kojim je upravljao J.G. iz Knina sletjelo je danas, nešto prije 17 sati, u nabujalu Krku na ulazu u Knin.
Osim vozača, u automobilu su se nalazili njegova supruga, njihovo dvoje male djece, djevojčice stare 3 godine i beba u nosiljci, te majka vozača.

Kako Jutarnji list doznaje automobil je, iz zasad još uvijek nerazjašnjenih okolnosti, udario u ogradu mosta i potom upao u nabujalu Krku pri čemu su zvuk lomljavine ograde čuli stanari obližnjih kuća na ulazu u Knin.

Nakon početnog šoka nije im bilo jasno što se dogodilo budući su vidjeli razbijenu ogradu, ali na mostu nije bilo automobila pa su odmah posumnjali da je vozilo završilo u ledenoj rijeci.

Nakon što su dotrčali na mjesto nesreće ugledali su vozilo u rijeci te odmah pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć.
S obzirom da je JVP Knin udaljena svega 150 metara od mjesta nesreće, kninski vatrogasci su odmah reagirali - neki su stigli trčeći, a neki u vatrogasnim vozilima.
Nisi dvojili niti časa i hrabro su zagazili u ledenu rijeku kako bi došli do potopljenog automobila iz kojeg su prvo izvukli stradalu majku i njenu bebu u nosiljci.

Majka i beba predane su u ruke djelatnicima Hitne pomoći, ali, nažalost, već je bilo prekasno. Potom su ponovno ušli u rijeku i izvukli preostala tri tijela.
Kninska policija zatvorila je Atlagića most preko rijeke Krke na ulazu u grad iz pravca Drniša, a na mjestu nesreće nalaze se sve dežurne službe Šibensko-kninske županije koje rade na vađenju automobila iz rijeke te rasvjetljavanju okolnosti nesreće kakvu Knin ne pamti.