Drugu vezanu pobjedu, te treću u posljednja četiri susreta ostvario je Tottenham. Sjajna londonska momčad razbila je Huddersfield u gostima s 4:0, a pitanje pobjednika riješila je već nakon prvih 45 minuta kada je bilo 3:0.
 
Kao i cijele ove sezone, junak momčadi iz Londona je nevjerojatni Harry Kane. U ovom trenutku on i Falcao daleko su najraspucaniji golgeteri na svijetu, no dok Kolumbijac ipak igra u nešto slabijoj konkurenciji u Le Championnatu, fantastični Englez trpa kao po traci u možda najjačoj ligi na svijetu. Ne čudi zašto ga Zidane toliko želi u Realu.
 

Kane je zabio dva gola, a ovo mu je čak 13. gol koji je postigao u rujnu u svim natjecanjima. Da ovaj podatak bude još luđi, Kane u kolovozu nije postigao niti jedan zgoditak.

Kane je danas zabijao u 9. i 23. minuti, a treći gol za Tottenham postigao je Davies. Prvi je gol zabio nakon greške obrane domaćih, a drugi je bio malo remek djelo. Kane je primio loptu, u koraku je okrenuo svog čuvara i onda je s 16 metara zakucao loptu pod rašlje. Savršeno.
 
 
Do kraja se u strijelce uspio upisati i Moussa Sissoko, koji je stavio točku na i u prvoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 4:0.