Facebook stranica Imocki crnjaci postoji već punih 7 godina. Nikada nikoga nismo uvrijedili niti smo ikada pozivali na nekakvu mržnju. Ali, u ovoj zemlji je najveći problem biti HRVAT.

Pitate se zašto? Pa evo stranica Imocki crnjaci je blokirana na mjesec dana radi pjesme Čavoglave koja je puštena na trgu Tina Ujevića u Imockome kada se proslavljala pobjeda naše reprezentacije protiv Rusije. I sada radi spornog videozapisa koji je Facebook okarakterizirao vjerovatno kao video koji se krši s nekakvim njegovim pravilima stranica je blokirana na mjesec dana.

Ja se pitam zašto ste mi uskratili san da objavim mali milijun slika naših navijača koje su mi pristizale u inbox te da objavim status „Hrvatska je u finalu svjetskog prvenstva“?

Zašto ste mi uskratili da se i ja s njima svima veselim? Zašto ste mi uskratili da i dalje donosim sreću i veselje u skoro 70 000 domova?

Zašto ste mi zabranili da objavim sliku s Rebića strane?

Zašto ste mi zabranili da objavim malog Imoćanina s nepune 3 godine kako pjeva navijačke pjesme?

Ja se unaprijed ispričavam svima koji cijelo vrijeme šalju svoje vrijedne poruke i slike ali mi ih jednostavno ne možemo objavljivat.

Samo ću ponovit: U NAS JE NAJGORE BITI HRVAT.

Urednica Imockih crnjaka: Ivana