Snimka s nadzorne kamere jednog od dućana na Aveniji dubrava pokazuje točan trenutak u kojem je vozač Audija pokupio nekoliko automobila parkiranih uz cestu.

Vozač je velikom brzinom jurio po Aveniji Dubrava i udario u nekoliko parkiranih auta pored trgovačkog centra Dubrava oko 14.30 sati u ponedjeljak, potvrdili su iz zagrebačke policije. Isto potvrđuje i snimka s nadzorne kamere jednog od dućana ispred kojeg se dogodila nesreća.
 

Na snimci se vidi trenutak kada je Audi proletio ulicom i pokosio automobile uz cestu. Jedan prolaznik je imao veliku sreću. Hodao je ulicom netom prije nesreće i za dlaku izbjegao udar i vrlo vjerojatno tragični epilog. Udarac Audija je snažno udario u auto koji je bio najbliži njemu i odgurnuo ga svom silinom i zaustavio se točno pred nogama slučajnog prolaznika.

- Taman sam izašla iz tramvaja kada je dojurio i pobrao parkirane aute. Ljudi su ga izvukli van iz auta i posjeli, a šteta na drugim vozilima je velika - ispričala nam je čitateljica. Vozač je Audijem doslovno 'pokupio' automobile koji su bili parkirani.

Policija je odmah izašla na teren, a informacije o ozlijeđenima još nemaju.

- Tramvaji prema Dubcu su zaustavljeni jer je auto točno na tračnicama, a promet za tramvaje prema Dubravi se nastavio. Plastike i ostataka auta ima posvuda, pa je promet otežan - dodala je čitateljica.