Sinoć je u Bosni i Hercegovini, točnije, u Novom Travniku, alkoholizirani vozač naletio centrom grada i pregazio majku i četvero djece. Majka i jedno dijete su na licu mjesta mrtvi, dok se ostaloj djeci liječnici bore za život.

Ovo je djevojčica (na slici) koja je izgubila život na licu mjesta. - Srce maleno i nedužno, stradala si, jer oni koji su ti trebali biti uzor u životu nisu radili svoj posao kako treba. Ubojica im je poznat od ranije. Dok takvi ubijaju tebe, tvoju majku, braću i sestre, oni nama ostalima pišu kazne za parkiranje - stoji u tekstu na portalu Centralna.ba

"Oprosti što odlaziš tako slatka, mlada i nedužna. Naša pravda će nas stići sutra. U nekom novom Novom Travniku, u nekoj novoj mladosti, u nekom novom razdoblju života kad budemo nasmijani i čekali nešto, svako od nas ponešto lijepo. Neko svoje vjenčanje, neko prvo dijete, neko rođendane i ostala veselja koja će mu biti prekinuta iznenada isto onako kako je prekinuto i tvoje. A jedan je razlog. Svima nam tako malo treba da budemo ljudi, a ne interesdžije koje nemaju hrabrosti da upere prst u one koji su život oduzeli tebi, a sutra će nekom od nas. I dalje haraju, gaze, ubijaju i uništavaju živote, obitelji, sve...", stoji u potresnom pismu.

Zbog kretena koji za svakoga od ubojica kažu kako su "od ranije poznati policiji". Oprosti nam i daj nam snage "odozgo" da budemo jači i nikad više ne dozvolimo da stradaju oni koji su samo htjeli da budu dobri i slušaju ritam života. Da u životu gledamo više na svakoga, da pazimo dobre ljude, da čuvamo nedužne, a onim krivima dajemo životne lekcije prije nego bude prekasno. I na kraju, osoba koja je počinila ovo sve zove se NERMIN RUSTEMPAŠIĆ i zaslužuje najgore. Bio je "pijan k'o letva", sjeo za volan i prekinuo život djevojčice sa slike, njene majke, dok se još troje dječice bori za svoj mladi život.

Centralna.ba