"Nije ovo prvi puta, već deset godina događaju nam se ovakve stvari. Povijest je nažalost takva, sjetite se Milana, Poljuda i svastike. Na našim greškama očito nitko ne uči. Ni država, ni politika, ni institucije ne žele riješiti ovaj problem. Tri stotine huligana je možda važnije od cjelokupnog nogometa, od našeg nastupa na europskom prvenstvu. Ali ja im poručujem, nećete pobijediti. Zasjat će sunce i na našem terenu', rekao je za tportal Davor Šuker podno stadiona, prilično blijed u licu. Vjerojatno je i njemu već muka od sramoćenja pred nogometnim kolegama.

'Neće nas izbaciti, ponovno će nas kazniti. Mi ćemo platiti ali ćemo i dalje pozivati ljude da dođu na naše utakmice'.

Iako je država u problemu, jer trenutno nema ni Vladu, Šuker je razočaran odnosnom politike prema reprezentaciji.

'Pa tko je iz Vlade bio na nekoj od utakmica? Imamo po deset mjesta za predstavnike Vlade na stadionu a nitko ne dođe. Pogledajte tko je iz Njmečake na utakmici i kakav odnos imaju prema svojoj reprezentaciji. Ovo je sramota, pa trebalo bi u zakonu pisati da su dužni dolaziti na stadione i na takve utakmice', poručio je Davor Šuker i još jednom zamolio za pomoć.

'Pa zar mi nemamo betona, željeza, plastike, lima, terena da napravimo barem jedan ovakav stadion. Kada bi imali infrastrukturu riješili bi se ovakvih problema jer na stadione bi dolazile obitelji', zaključio je predsjednik HNS-a.