Kad je u pitanju Balkan, jasno je da je sve moguće, no slučaj iz našeg susjedstva uistinu je poseban i već je jedna od vijesti koja zabavlja ostatak – planeta, pišu Sportske novosti.

Naime, u jednoj od nogometnih liga u susjednoj Srbiji dogodilo se to da glavni sudac pokazuje crveni karton svom – pomoćniku!

Dogodilo se to u Velikom Orašju, u utakmici šestog kola Druge kadetske lige Podunavsko-šumadijske grupe između Mladog borca i Rudara iz Stamnice. Predrag Kotorčević iz Velike Plane isključio je svog kolegu Danijela Milutinovića, a nakon toga je samoinicijativno odšetao i drugi pomoćnik Marko Milutinović, pa je ovaj ostao sam suditi ostatak utakmice.

Sva trojica sudaca kažnjena su od strane tamošnjeg Saveza, a suspendirani su na četiri mjeseca.

Da bude još bizarnije, ovo nije prvi put da se dogodilo u Srbiji. Prije šest godina u ligi u okolici Lazarevca Marko Jakovljević pokazao je svom pomoćniku Milošu Pavloviću crveni karton zbog svađe sa igračem Đorđem Jankovićem.

Poslije se pravdao da se plašio da svađa ne preraste u fizički obračun. Na Balkanu, jedno je sigurno, nikad nije dosadno…