Ryan Giggs i njegov Wales Hrvatskoj trebao biti najnezgodniji protivnik u kvalifikacijama za Euro 2020. godine. Velšani su 19. na Fifinoj ljestvici, a glavni adut im je kapetan Gareth Bale...

Skupina je izjednačena. Naravno, Hrvatska se izdvaja, ali i Slovačka je dobra momčad. Moglo je biti gore, ali moglo je i bolje... - rekao je izbornik Walesa, Ryan Giggs nakon ždrijeba.

Upravo bi Wales Hrvatskoj trebao biti najnezgodniji protivnik u kvalifikacijama za Euro 2020. godine. Velšani su 19. na Fifinoj ljestvici, a glavni adut im je kapetan Gareth Bale, piše 24sata.hr.

Osim Walesa, u skupini su još Slovačka, Mađarska i Azerbajdžan. Mađari su nezgodan protivnik, jedan od domaćina Eura, ali svjestan je i njihov izbornik da će teško do bodova protiv "vatrenih".

- Hrvatska se izdvaja u ovoj grupi. Rezultate ćemo tražiti protiv drugih momčadi - rekao je mađarski izbornik Marco Rossi.

Azerbajdžanci su autsajderi, ali imaju i oni svoj cilj. I Baku je jedan od domaćina i zbog toga će se posebno boriti u kvalifikacijama.

- Dobili smo zanimljivu skupinu. Bit će to veliko iskustvo za nas. Poznajemo svaku momčad, pokušat ćemo pokazati svoju najbolju stranu. Bilo bi jako dobro da se izborimo da Euro 2020. igramo pred svoji navijačima u Bakuu - rekao je Gurban Gurbanov.