U Bosni i Hercegovini jutros je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Zenica 3, Tuzla 6, Ivan Sedlo 7, Livno 8, Gradačac 10, Bugojno, Drvar, Grude i Sarajevo 11, Široki Brijeg 12, Bihać, Jajce, Mostar i Stolac 13, Neum i Sanski Most 14 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 928 milibara, za 15 milibara je niži od normalnog i sporo opada.

U Hercegovini danas pretežno oblačno. U Bosni prije podne umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovici dana jače naoblačenje. Prije podne lokalno će padati slaba kiša. Jače padaline od poslijepodnevnih sati i tijekom noći na četvrtak. U nizinama ispočetka će padati kiša, a na planinama snijeg. Padom temperature zraka tijekom noći na četvrtak i u nizinama se očekuje susnježica ili snijeg, osim na jugu zemlje.

Vjetar veći dio dana umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Poslije podne u Bosni vjetar mijenja smjer na sjever i sjeverozapad. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne se očekuje kiša koja bi u noći na četvrtak prešla u susnježicu ili snijeg. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stupnjeva, priopćeno je iz Hidrometeorološkog zavoda BiH.