Danas je u sjedištu Elektroprivrede HZHB u Mostaru upriličeno potpisivanje Ugovora o stipendiranju za akademsku 2013./14. godinu s novim stipendistima.

Podsjećamo kako je nakon provedena natječaja za dodjelu stipendija za akademsku 2013./2014. godinu, Uprava JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar donijela je Odluku kojom je dodijelila 81 stipendiju redovitim studentima različitih struka.

Generalni direktor Elektroprivrede HZHB Nikola Krešić u pozdravnom obraćanju stipendistima najprije je čestitao i zaželio uspješno studiranje, te je naglasio kako Elektroprivreda HZHB bez obzira na poteškoće koje ima u poslovanju, nastoji održati kontinuitet kada je u pitanju stipendiranje studenata i na taj način izravno pomoći njihovu školovanju.

Inače, osim današnjih, ovo poduzeće od ranije ima 17 aktivnih stipendista iz prethodnih godina prema kojima uredno izvršava ugovorne obveze.   

Svečanosti potpisivanja ugovora osim generalnoga direktora bila je nazočna i izvršna direktorica za Ekonomske poslove Ivana Bunoza i Mate Pavković izvršni direktor za Pravne poslove Elektroprivrede HZHB.